Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwolse Impro Cup – PeperDus en & Opgedoekt

22 maart @ 20:00 - 23:00

€5,5

PeperDus en Opgedoekt Zwolse Impro Cup

Vijf Zwolse Improvisatiegroepen slaan de handen ineen. Aan de Overkant, Excuses voor het Ongemak, Opgedoekt, PeperDus en Uitzending Gemist spelen in een wisselende samenstelling elke maand een voorstelling. Deze avond is het de beurt aan Peperdus en Opgedoekt.

Suggesties uit het publiek

Improvisatietheater is interactief. Het publiek mag meedoen door suggesties te geven voor de scenes. Dit zorgt voor verbinding tussen het publiek en de acteurs, waardoor de avond nog magischer wordt.

Alles ontstaat ter plekke

Improvisatietheater is een vorm van theater waarbij acteurs geen vooraf geschreven script gebruiken, maar in plaats daarvan improviseren. De dialogen en acties op het toneel ontstaan ter plekke, in het moment. Dit kan leiden tot momenten van hilariteit, maar ook pure schoonheid en ontroering, waardoor het publiek geniet van een unieke ervaring.

Niet de strijd, maar samen

Laat je meevoeren op de golven van creativiteit en spontaniteit als vier improvisatietheaterclubs een avond brengen met verrassende en unieke scenes en sketches. Hoewel de clubs strijden voor de Zwolsche improcup gaat het vooral om het gevoel van verbinding, plezier, uitdagen en het publiek verrassen en laten genieten.

Locatie

Wresinski Theater
Floresstraat 21
Zwolle, 8022AD
+ Google Maps
Telefoon
0641237501
Bekijk de site van Locatie